Scroll to top

Filler

Fillerbehandlinger i international standard

Læs mere om filler

Hos LIPS by James er vi specialister i kosmetiske fillerbehandlinger – vi glæder os til at møde dig og diskutere dine ønsker og muligheder!

Generelt om fillerbehandlinger

Hos LIPS by James anvender vi ikke-permanente fillers, som består af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stort molekyle, som findes i kroppens bindevæv, deriblandt huden. Hyaluronsyres funktion i huden er at binde vand og på den måde udfylde rummet mellem bindevævets øvrige strukturgivende molekyler, herunder kollagen og elastiske fibre. Hyaluronsyre er naturens måde at give huden fylde og mekanisk modstandskraft.

Med alderen mindskes mængden af hyaluronsyre i huden. Dette skyldes til dels den helt naturlige og uundgåelige aldringsproces, men tabet af hyaluronsyre kan især forværres, hvis huden er blevet udsat for store mængder sol gennem livet. Herudover forårsager tobaksrygning en reduceret mængde hyaluronsyre i huden. Dette resulterer i, at huden får mindre fylde og elasticitet, og der opstår rynker, furer og forandrede ansigtskonturer.

LBJ6
LIPS1

Ikke-permanente fillers produceres i forskellige varianter, som er karakteriserede ved forskelle i volumen, blødhed m.m. Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt til den rette ansigtsregion. Eksempelvis vil man til læbeforstørrelse foretrække et produkt, som giver god fylde samtidig med en behagelig blødhed, mens vi til kindbensmarkering vil vælge et produkt med særligt høj volumenkapacitet kombineret med en fastere konsistens end vi normalt vælger til læbeforstørrelse. Til forundersøgelsen vil vi sammen finde frem til, hvilket produkt, og hvilken mængde, der passer til lige netop dig og dine behov.

Er du bange for nåle? Fortæl os det til forundersøgelsen – vi har altid god tid til behandlingerne, og alle vores læger er dygtige til at håndtere nåleskræk.

Bemærk, at loven foreskriver, at der skal være foretaget forundersøgelse minimum 48 timer før en eventuel behandling. Når du én gang har været til forundersøgelse hos os kan du fremover komme til behandling uden yderligere forundersøgelser.

Eksempler på fillerbehandlinger

Læs mere om de enkelte behandlinger ved at klikke på boksen.

Læbeforstørrelse og konturering

Fillerbehandling af læberne er en kunstform. Fillerbehandling af læberne kan give mere fylde, rette medfødt asymmetri, øge konturen omkring læberne, udglatte fine rynker omkring munden, m.m. Behandlingen afhænger af dine personlige ønsker og din unikke anatomi. Vi anvender typisk 0,5-1 ml filler til læbebehandlinger.


Behandling med 1 ml.

Læbeforstørrelse med ”keyholeteknik”

Keyholeteknik er en teknik, som kan anvendes ved læbeforstørrende behandling. Ved keyholeteknikken forsøger man at opnå et færdigt resultat, hvor læberne gives mere fylde, men med en lille hulformet afstand mellem over- og underlæberne midt på læberne (som et nøglehul, deraf teknikkens navn).

Teknikken er blevet tiltagende populær over de seneste år. Vi anvender typisk 1ml Juvederm ved læbeforstørrelse med keyholeteknik.

Billede følger.

Løft af nedadvendte mundvige

Med alderen mindskes hudens fylde som konsekvens af flere naturlige faktorer. Dette har flere konsekvenser for ansigtets overfladeanatomi. En almindelig følge af alderens naturlige tab af hudfylde er, at mundvigene kan begynde at vende nedad. Dette kan give ansigtet et uoplagt og træt udtryk.

Nedadvendte mundvige kan korrigeres ved injektion med filler omkring mundvigene. Vi anvender typisk 0,5-1 ml filler til denne behandling.

Billede følger.

Udglatning af ”rygerynker” omkring munden

Med alderen, og særligt som konsekvens af rygning, kan der opstå fine rynker omkring munden. Disse fine rynker kan udglattes med filler. Vi anvender typisk 0,5 ml filler til denne behandling.

Billede følger.

Udglatning af nasolabialfure

Behandling med filler er ideel til at udrette den almindeligt forekommende ”nasolabialfure”, altså den rynke, som går fra næsefløjen og ned mod mundvigen. En dyb nasolabialfure giver ansigtet et træt og alderspræget udseende. Vi anvender typisk 1ml filler til denne behandling.

Billede følger.

Markering og forstørrelse af kindben

Markante kindben har lige fra klassisk tid været et af de mest eftertragtede skønhedstræk. Med filler kan vi gøre dine kindben mere markante og fyldige, alt efter din unikke anatomi. Vi anvender typisk 1-2 ml filler til kindbensbehandlinger.

Billede følger.

Markering af hage i V-shape

Hagepartiet er et af ansigtets vigtigste æstetiske fikspunkter. Hagens form giver ansigtet et særligt feminint eller maskulint udtryk. Med fillerbehandling kan vi give din hage en fornyet og forbedret feminin og symmetrisk form. Vi anvender typisk 1 ml filler til denne behandling.

Billede følger.

The 8-point face-lift

Den brasilianske plastikkirurg Dr. Mauricio de Maio er opfinderen bag den enestående teknik ”The 8-point face-lift”, som er en særlig fillerbehandlingteknik, hvis resultater kan beskrives som et ”mini-ansigtsløft”. Behandlingen udføres vha fillerinjektion i otte særligt definerede anatomiske punkter i hver side af ansigtet. Behandlingen udføres over to sessioner med fire ugers mellemrum.

Ved hver behandling anvendes 2 ml filler. Kom forbi klinikken til en uforpligtende konsultation for at høre mere om denne unikke behandling.

Billede følger.

Andre behandlinger

Behandling med ikke-permanent filler er et værktøj, som kan bruges til et utal af æstetiske problemstillinger i ansigtsregionen. Hvis du har særlige ønsker eller uafklarede spørgsmål til behandlinger, som ikke er beskrevet ovenover, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller til en uforpligtende konsultation.

Efter behandlingen

Effekten af behandling med ikke-permanenter filler kan ses med det samme. De første tre dage efter behandling må du forvente en smule hævelse omkring behandlingsstedet, og i visse tilfælde diskrete blå mærker. Du skal undgå at røre for meget ved området og at bære makeup indtil morgenen efter behandlingen. Undgå i øvrigt motion og andre anstrengende aktiviteter det første døgn, da dette kan forårsage blå mærker. Hvis du har fået foretaget læbeforstørrelse er det vigtigt, at du efter det første døgn dagligt sørger for at massere dine læber 2-3 gange dagligt i en uge for at forebygge, at produktet samler sig som hårde kugler.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger til behandling med ikke-permanente filler er ekstremt sjældne, men der er set enkelte eksempler på allergisk reaktion på produktet; det er derfor vigtigt at informere lægen, hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på behandlingen. Ved 1 ud af 10.000 behandlinger ses en lokal infektion omkring indstiksstedet, som skal behandles med antibiotika. Vi forebygger infektion ved at udføre proceduren sterilt, og du bør efter behandlingen være opmærksom på at holde området rent og tørt. Hvis der mod forventning opstår bivirkninger til behandlingen, eller hvis du er utilfreds med det kosmetiske resultat, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte klinikken, så vi kan aftale en akut og gratis konsultation med en af vores læger. Hvis du mod forventning skulle blive særdeles skuffet over det kosmetiske resultat har vi mulighed for at behandle området med injektion af Hylase, som opløser filleren og dermed fjerner produktet helt. Alle vores læger er uddannede i at diagnosticere og behandle eventuelle bivirkninger til behandlingen.

Varigheden af effekten er individuel og afhænger af alder, behandlingsområde, den individuelle anatomi og hudens blodcirkulation. Effekten vil almindeligvis aftage efter 4-9 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages. Ved gentagne behandlinger øges effektens varighed.