Scroll to top

Profhilo

En revolutionerende hudforyngende behandling

Læs om Profhilo

Udglatter rynker og fine linier samt giver huden øget spændstighed i ansigt og på hals, arme og hænder.

Hvad er Profhilo?

Hos LIPS by James tilbyder vi behandling med Profhilo, som er et hyaluronsyreprodukt, der effektivt udglatter rynker, furer og fine linjer samt giver en øget fyldighed og spændstighed af huden. Profhilo er en såkaldt ”skinbooster”, der giver en såkaldt ”bioremodellering” af huden. Profhilo virker ved dels at genopfylde hudens hyaluronsyredepoter, og dels ved at stimulere hudens egne fedt- og bindevævsceller således, at huden ”genopfyldes” med en yngre alders fedtdepoter, og bindevævscellernes egenproduktion af hyaluronsyre, kollagen og elastiske fibre øges.

LBJ
LBJ3

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et stort molekyle, som findes i kroppens bindevæv, deriblandt huden. En af hyaluronsyres funktioner i huden er at tiltrække og binde vand og på den måde udfylde rummet mellem bindevævets øvrige strukturgivende molekyler, herunder kollagen og elastiske fibre. Hyaluronsyre er naturens måde at give huden fylde og mekanisk modstandskraft.

Med alderen mindskes mængden af hyaluronsyre i huden. Dette skyldes til dels den helt naturlige og uundgåelige aldringsproces, men tabet af hyaluronsyre kan især forværres, hvis huden er blevet udsat for store mængder sol gennem livet. Herudover forårsager tobaksrygning en reduceret mængde hyaluronsyre i huden. Dette resulterer i, at huden mister fylde og elasticitet, og der opstår herved rynker, furer og forandrede ansigtskonturer, især i underansigtet.

Hvad er forskellen på fillers og Profhilo?

Både fillers (såsom Juvéderm) og Profhilo består af hyaluronsyre. Profhilo adskiller sig fra de traditionelle fillers ved at produktet har en mere flydende konsistens, fordi hyaluronsyren i Profhilo ikke er krydsbundet. Dette bevirker, at Profhilo i modsætning til fillers vil fordele sig jævnt ud i huden og derved udglatte fine linier, rynker og give huden en generelt øget spændstighed. Profhilo har en af markedets højeste koncentrationer af hyaluronsyre, hvilket betyder, at en behandling med Profhilo tilfører huden en ganske høj mængde hyaluronsyre. Profhilo er som alle andre hyaloronsyreprodukter, som vi benytter i klinikken, af den ikke-permanente type, hvilket vil sige, at produktet nedbrydes helt med tiden.

Hvad er bivirkningerne til Profhilo?

De almindelige bivirkninger, som knytter sig til Profhilo, er: rødme, lette smerter ifm behandlingen og ømhed ved indstiksstedet. Sjældent ses hudinfektion eller misfarvning af huden, hvilket kan behandles i klinikken, hvis det mod forventning skulle opstå. Vi tilbyder ikke behandling med Profhilo til gravide eller ammende, da produktet ikke er testet på denne patientgruppe.

Kan Profhilo kombineres med fillerbehandling?

Når der er opstået alderstegn i ansigtet i form af rynker, furer og ændrede ansigtskonturer pga slap hud, vil det optimale resultat ofte kunne opnås gennem et behandlingsforløb, som omfatter både Profhilo- og fillerbehandling. Her vil man starte forløbet med Profhilo for at tilføre huden en høj mængde hyaluronsyre mhp at udligne rynker, furer og tilføre huden en yngre alders spændstighed, og herefter vurdere, om der er behov for en fillerbehandling mhp at tilføre ansigtet ekstra volumen, hvilket vil give ansigtshuden et ekstra løft.

Behandling med Profhilo hos LIPS by James

Profhilo er en særdeles velegnet behandling til dig, der oplever alderstegn i form af mindsket hudfylde, rynker, fine linier og furer, samt hængende og ”kreppet” hud på ansigt, hals, overarme og hænder. Prisen for behandlingen afhænger af den mængde Profhilo, der er nødvendig til lige netop dig og det område, du ønsker behandlet. For at starte behandling med Profhilo skal du til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos en af vores registrerede kosmetiske læger minimum 48 timer inden behandlingen. Her taler vi nærmere om behandlingen, forventning til resultat, og om den optimale mængde Profhilo til lige netop dig. Hvis du tidligere har været til forundersøgelse hos LIPS by James ifm fillerbehandling er denne også dækkende for Profhilobehandling, hvorfor du i dette tilfælde kan booke tid direkte til behandling. Vi glæder os til at se dig!

LBJ2
LBJ5
LBJ4

Hvordan foregår behandlingen?

Ved hjælp af små indstik lægges små doser Profhilo lige under hudniveau, hvor det i løbet af 12-24 timer fordeler sig i underhuden. Profhilo er velegnet til behandling af ansigt, hals, overarme (”mormorarme”) og hænder. Ved opstart i Profhilobehandling udføres to behandlinger med en måneds mellemrum. Det optimale resultat kan ses en måned efter anden behandling. Herefter skal behandlingen vedligeholdes med en enkelt genopfyldningsbehandling hver 7. til 8. måned, afhængigt af dit individuelle behov. Behandlingen er særdeles velegnet til patienter, som oplever alderstegn i form af rynker, linjer, manglende fylde eller hængende hud.